Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/10/12

L'idiota de Joan Carretero, el politic fracassat de Reagrupament

Quan qualsevol persona per a defensar els seus plantejaments i/o opinions ha d'arribar a l'extrem d'insultar al seu oponent, és que la misèria humana i politica s'ha apoderat d'ella. Això és el que li està passant a l'idiota del Joan Carretero. Va fracassar com a destacat membre d'ERC (això ja és història), i va fracassar organitzant i modulant l'alternativa que es va treure de la butxaca que va batejar sota la denominació de Reagrupament.
Quan Joan Carretero en un acte públic ha tingut de reccórrer a l'insult tractant d'idiotes als qui voten o pensen votar CiU a les properes eleccions, és que realment l'idiota és ell i no els altres.
Qui es pot fiar d'un Joan Carretero dèspota, autoritari i excloent que va desmanegar el seu invent del Reagrupament en cosa de dos anys. Ara, Reagrupament, és com una mena de col.lectiu que es confon enmig del poti poti ideològic i neopolitic que impera a Catalunya.
Qui es pot refiar d'un Joan Carretero que utilitza l'insult gratuït i insolent per a atacar als seus oponents politics. Ni boig votar a aquest home ni al seu sectari Reagrupament.
És més. El dia 25 de novembre ho tinc més que decidit, no aniré a votar com ja no ho vaig fer a les eleccions catalanes de finals del 2010 ni a les espanyoles de finals del 2011.
Entre politics tant mediocres i fracassats com Joan Carretero, o entre politics que s'han convertit a l'independentisme a darrera hora com aquell qui cau del cavall il.luminat i trasvalsat a l'estil Pau de Tars, i d'altres que es diuen catalanistes però que fan costat incondicionalment a l'espanyolisme més recalcitrant de la dreta i de les esquerres (llegeixi's PP o PSOE), o dels qui defensen l'oficialitat del català i del castellà en una hipotètica Catalunya independent, el millor que se m'acut fer el dia 25 de novembre proper és quedar-me a casa i veure-les venir i veure com peten a dreta i esquerra, perquè els politics, tots, es retroalimenten amb les seves mentides, manipulacions de consciències i promeses que mai compleixen.
I al Joan Carretero, a aquesta mostra evident de mediocritat politica que encarna, li desitjo el pitjor dels resultats electorals.
Ara, a darrera hora i a tota pressa, el Carratero s'ha decidit a donar suport a CiU. Algú pot entendre la politica de Reagrupament?.
Addenda.- El vídeo de l'insult. A qui es dirigia el Carretero en aquest patètic acte politic on devien ser tres i el gat?. Plega Carretero perquè ja fa massa temps que has perdut els papers i les formes.